DEALER IN DE SPOTLIGHT


Leclercq Motos Genval

Honda in het bloed

Sinds Philippe Leclercq in 1974 zijn Honda dealership begon in Genval, is Leclercq Motos uitgegroeid tot een begrip in de ruime omgeving van Brussel en Waals Brabant. Een jaar geleden kwam de nieuwe zaak er. Opnieuw in Genval, met meer mogelijkheden, maar met dezelfde passie voor het merk waarmee het ruim 45 jaar geleden allemaal begon.

GESCHIEDENIS

Philippe Leclercq was een zeer verdienstelijk offroad rijder en het was dan ook met de populaire XR’s en CR’s dat de zaak in de jaren tachtig het uitstekend deed. Met de tanende populariteit van de offroad gerichte wegmotoren, kwam er een focus op andere modellen. Wegmotoren en scooters deden het steeds beter. “Omdat we maar een vijftiental kilometer van Brussel gevestigd zijn, zien we dat motoren gericht op mobiliteit het erg goed doen,” zegt Raphaël Leclercq – net als zijn vader een uitstekend offroad rijder en een man met Honda in het hart.

SERVICE

Met drie personeelsleden, is Leclercq Motos zeker niet de grootste zaak van het land. “Dat is ook niet onze bedoeling,” zegt Raphaël Leclercq. “We vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk en contact met de klanten staat voorop. We hebben zelf alle ervaring opgebouwd van bijna een kwarteeuw Honda service. Die delen we graag zoveel mogelijk met onze klanten. Service staat altijd voorop. Dat is ook wat onze zaak kenmerkt.”

UITGEBREID AANBOD

Met die uitspraak is Raphaël Leclercq zelfs een beetje te bescheiden. Want er is naast het uitgebreide aanbod ook nog het gebouw zelf dat een toonbeeld is van orde, netheid en structuur, waardoor een motorfiets kiezen voor de klant nog aangenamer wordt.

Aangevuld met de hiervoor genoemde service, kan het bijna niet anders of Leclercq Motos is met de nieuwe winkel aan de Avenue Albert 181 vertrokken voor nog eens minstens 45 jaar passie voor Honda en zijn klanten. Het is hen van harte gegund.