Honda World

SALONSELFIE

#RoadToHondaDay2020 starts @Salon!

Om de start van de #RoadToHondaDay2020 goed in te zetten, hebben we een mooie actie op het Salon in Brussel. Stap op de nieuwe Africa Twin die op de stand staat en maak met de speciale camera een mooie foto. Die kun je ter plekke uitprinten en mee naar huis nemen, maar je kunt ‘m ook delen op social media – onder de hashtag #RoadToHondaDay2020. Daarmee maak je kans op mooie prijzen, waaronder een week lang rondrijden op de nieuwe Africa Twin. Bezoek ons in Paleis 9, say cheese en start jouw Road to Honda Day!

BROTHERS IN ARMS

Alex Marquez joins the team

Een uitdagende nieuwe teamgenoot voor Marc Marquez: Alex Marquez zal in 2020 samen met zijn oudere broer strijden binnen het Repsol Honda MotoGP-team. Honda Racing Corporation heeft Alex aangetrokken als vervanger van Jorge Lorenzo. De Moto2-wereldkampioen heeft een eenjarig contract getekend en zal in 2020 op de Honda RC213V zijn debuut gaan maken in de koningsklasse. Na de eerste testen op het circuit van Jerez was de jonge Marquez positief, maar realiseerde hij zich ook dat er werk aan de winkel is: “Het ging beter dan ik verwacht had. De zitpositie voelde al snel best goed, de Honda is een kleine motor. Ik voelde me redelijk snel thuis op de machine, maar in de winter zal ik aan mijn fitness en rijstijl moeten werken.”

SIGNED BY MARQUEZ

Cap op je kop

Een door Marc Marquez gesigneerde cap: daar hadden jullie wel oren naar. Vandaar dat de winactie in de vorige editie van Honda Motor Magazine dan ook storm liep. Uit de vele reacties werden drie blije winnaars geloot, en één van hen stuurde ons deze toffe foto. Bedankt Eddy Maes en complimenten voor jouw beeldschone VFR800X Crossrunner!

BACK IN UTRECHT

Honda presenteert 2020 line-up
op MOTORbeurs Utrecht

Na een afwezigheid van enkele jaren zal Honda Benelux dit jaar weer aanwezig zijn tijdens de 36ste editie van de MOTORbeurs in Utrecht, van 20 t/m 23 februari 2020. Honda stelt er zijn nieuwe 2020 line-up voor aan het Nederlandse publiek.

De MOTORbeurs Utrecht staat al jaren bekend als de officiële kick-off van het motor seizoen in Nederland. Afgelopen jaar onderging de beurs een metamorfose waar meer dan ooit ingezet werd op klantbeleving, met onder andere een groot testterrein. Het nieuwe, sterke programma van de beurs sluit perfect aan bij de filosofie van Honda.

Kom dus de beurs én de Honda stand in hal 7 bezoeken en de nieuwste Honda modellen ontdekken en testen. Waaronder natuurlijk de nieuwe Africa Twin, Africa Twin Adventure Sports, CMX500 Rebel en de revolutionaire CBR1000RR-R Fireblade.

Tot ziens in Utrecht!

JAPANSE COMBI

Kabuto & Honda

Veiligheid, kwaliteit en stijl voor alles: het is niet alleen de norm voor Honda, maar ook voor het Japanse merk Kabuto. Daarom zijn we er trots op dat Honda Motorcycle Benelux exclusief de helmen van Kabuto gaat aanbieden.

De helmen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikken over een wake stabilizer die ervoor zorgt dat tijdens het rijden de motorhelm stabiel blijft. Met opmerkelijke technologie en compromisloze kwaliteit ontwikkelt Kabuto unieke producten op basis van veiligheid en biedt een breed scala aan helmen, voor de beginnende, gevorderde en professionele motorrijder.

Binnenkort exclusief verkrijgbaar bij de Honda dealer!