HONDA TECHNIEK

DE VRIJHEID VAN DCT


Het gevoel van vrijheid dat alleen een motor je kan geven, de wereld aan je voeten. Met Honda’s unieke Dual Clutch Transmission (DCT) is motorrijden comfortabel, maar tegelijk ook sportief en avontuurlijk.

FOCUS OP MOTORRIJDEN

DCT is een geautomatiseerd koppelings- en versnellingssysteem dat het directe acceleratiegevoel van een handmatige transmissie biedt in combinatie met het gebruiksgemak van een automatische versnellingsbak. DCT laat de rijder focussen op acceleraties, bochten en remmen zonder dat hij zich hoeft te bekommeren om het schakelen. Dit verhoogt het vertrouwen en het gevoel van controle. DCT-technologie tilt het rijplezier en de controle over de motor naar een hoger niveau. Tekst gaat verder >>

ENJOY THE RIDE

Drie belangrijke voordelen die je zult ervaren als je rijdt met DCT:

Vrijheid: Rijd zonder je zorgen te maken over de koppelingshendel of het schakelpedaal en geniet van geruisloos schakelen. De ochtendspits, een tochtje door de natuur of een motortrip met vrienden; het was nog nooit zo relaxed. Simpelweg je motor starten, het gashendel opendraaien… and enjoy the ride.

Emotie: De aandrijfkracht van het DCT-systeem biedt een sportief gevoel dat alle verwachtingen overstijgt. Bochtige routes en snelwegen zijn geen enkel probleem meer. Met een eenvoudige draai aan de gashendel heb je altijd een onmiddellijke acceleratie. Duik in het avontuur en geniet van de ultieme emotie van het motorrijden.

Controle: Kies tussen de handmatige en automatische modus voor een passende rijstijl onder alle omstandigheden. Voorkom als een expert een schokkerige schakelreactie en geniet van naadloos schakelgedrag. Op deze manier heb je altijd de volledige controle over je avonturen.

Tekst gaat verder >>

ERVAAR HET ZELF!

Je rijervaringen zullen veranderen door Honda’s Dual Clutch Transmission: je kunt meer genieten van de omgeving en het gevoel van de wind op je huid. De communicatie met je passagier en medeweggebruikers is gemakkelijker en je hebt het vertrouwen om altijd en overal te reizen dankzij de verbeterde rijervaring die DCT biedt. Maar…. je hoeft het niet zomaar van ons aan te nemen; ervaar DCT liever zelf! Neem contact op met je Honda dealer voor het maken van een proefrit.