Honda World

DECENNIUM DCT

Bijzondere mijlpaal

Tien jaar geleden introduceerde Honda voor het eerst de Dual Clutch Transmission-technologie op zijn motorfietsen. DCT deed in 2010 zijn intrede bij dealers in heel Europa op de VFR1200F en de technologie blijft tot op de dag van vandaag uniek in de wereld van de gemotoriseerde tweewielers. In totaal zijn er meer dan 140.000 Honda's met DCT verkocht in Europa; het succes is voor een groot deel te danken aan een constante evolutie van de technologie, met verfijningen in de soepelheid en timing van de versnellingen, en aanpassingen aan de rij-eigenschappen die nodig zijn voor een breed scala van verschillende modellen. Voorbeelden hiervan zijn een offroad gerichte 'G-schakelaar' voor de Africa Twin en X-ADV, en de synchronisatie met Hill Start Assist, Walking Mode en Idling Stop op de GL1800 Gold Wing luxe tourer.

Meer weten over Honda's DCT? Klik hier!

HONDA MOTOR EXPERIENCE

App jij ‘m al?

De wereld van Honda motorfietsen in je handpalm; het kan! Met de Honda Motor Experience app kun je heel eenvoudig al onze modellen bekijken en jouw droom Honda configureren. Ook vind je er een uitgebreide accessoire catalogus, coole video’s en alle actuele prijzen. Scan de QR-code en ontdek Honda op je smartphone!

ROYAL FLUSH

Winnaar speelkaarten

Paul Naessens heeft zich afgelopen zomer niet verveeld: hij was een van de winnaars van de prijsvraag uit het Honda Motor Magazine, waarbij we niet alleen een Honda bluetooth speaker weg mochten geven, maar ook de Honda speelkaarten. Een most wanted collector’s item, dat helemaal goed terecht is gekomen bij deze Honda fan. Ook in deze editie van Honda Motor Magazine kun je weer een fantastische prijs winnen. Kijk snel verder!

ZORGELOOS RIJDEN

Honda Finance

Geef je dromen de vrije loop: dankzij Honda Finance kun je met een gerust hart jouw tweewieler financieren. Het is van toepassing op het hele assortiment, in alle mogelijke configuraties. En zonder administratieve vertragingen dankzij één aanspreekpunt, de Honda-dealer. Kies de terugbetalingsmethode die het best bij jouw behoeften past, met behoud van flexibiliteit aan het einde van het contract. Klassieke financiering, een ballonkrediet, en leasing of financiële renting? Honda Finance biedt je al deze mogelijkheden om je toegang te geven tot een zo breed mogelijk scala aan financiële producten, of je nu een particulier bent of een zelfstandige. Kijk hier voor meer informatie.

NEW COLOURS

Populair trio ondergaat update

Honda’s CB500X, CBR500R en CB500F trio, enorm populair bij zowel nieuwe als ervaren rijders, zal deze herfst beschikbaar zijn in coole nieuwe kleurstellingen en graphics. Plus: alledrie de modellen zijn gehomologeerd voor de Euro5-normen. De avontuurlijke CB500X zal met een rood subframe achteraan uitgerust worden, een eerbetoon aan de CRF1100L Africa Twin. De sportieveling van de drie, de CBR500R wordt nog aantrekkelijker gemaakt dankzij treffende nieuwe graphics en logo’s die het racing-erfgoed accentueren. De naked CB500F krijgt twee nieuwe levendige kleuren: Candy Caribbean Blue Sea en Candy Moon Glow Yellow.

RIDE TO WORK

Honda start mobility campaign

Je kunt er bijna de klok op gelijk zetten: ieder jaar in september doet Honda Benelux er nog eens een schepje bovenop om iedereen in het zadel te helpen. Back to school and work – en dat doe je het liefst met de voordelen van een motorfiets! Geen files, geen mondkapjes, geen vertragingen in het openbaar vervoer, geen gezoek naar een parkeerplekje, maar wel… ultieme vrijheid. Om iedereen te stimuleren om op de motor te stappen en zo te genieten van alle pluspunten, krijg je van Honda bij aankoop van een van de actiemodellen een tankkaart cadeau! Vraag ernaar bij de Honda dealer of kijk op hondadeals.be!

VICTOIRE MAGISTRALE

Winst 24 Heures Motos

Een uitstekende prestatie van team F.C.C. TSR Honda France in het laatste weekend van augustus. Daar toonden zij het uithoudingsvermogen van de gloednieuwe CBR1000RR-R Fireblade SP tijdens zijn debuut in het FIM Endurance World Championship. Freddy Foray, Mike Di Meglio en Josh Hook reden een perfecte 24 Heures Motos van Le Mans en wonnen de 24-uursrace met de Honda CBR1000RR-R. Het team verzamelt hiermee waardevolle punten voor de tussenstand van het Endurance-kampioenschap. De laatste ronde zal verreden worden op 26 september in Portugal, waar F.C.C. TSR Honda France zal proberen de titel terug te winnen.