2021 Honda Forza Family

VOOR ELK WAT WILS


Honda pakt fors uit met zijn Forza’s in 2021. Europa’s favoriete scooterfamilie wordt uitgebreid met een totaal nieuwe Forza 750, de 300 cc versie evolueert naar een 350 en de Forza 125 wordt op heel wat vlakken verbeterd.

Tekst gaat verder >>

Mobiliteit wordt steeds belangrijker en individuele mobiliteit bekleedt daarin een belangrijke plek. Met de 2021 Forza’s biedt Honda op dat vlak een optie voor iedereen. Van beginners tot meer ervaren en veeleisende gebruikers: met de keuze tussen een Forza 125, 350 of 750 is er letterlijk voor elk wat wils.

Koning van de scooters

Met de Forza 750 ontwierp Honda een gloednieuwe grote scooter. Als topmodel binnen de Forza-familie is deze nieuweling de koning van de stad dankzij een spannende rijervaring en comfortabele luxe in een hightech ontwerp. Het koppelrijke 745 cc tweecilinder motorblok genereert een moeiteloze acceleratie. Het blok is uitgerust met Throttle By Wire, drie standaard rijmodi en drietraps instelbaar Honda Selectable Torque Control. Een stalen buizenframe, aluminium swingarm, Pro-Link achtervering, 17 inch voorwiel en 15 inch achterwiel garanderen stabiliteit onderweg, en de dubbele radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen zorgen voor de sterkste remkracht.

Onder het zadel kun je een integraalhelm verbergen en je vindt er ook een USB-oplaadpoort. Alle verlichting is LED en het TFT-display van 5 inch kan via het nieuwe Honda Smartphone Voice Control System verbonden worden met je smartphone. Ook een 35 kW-versie voor A2-rijders zal beschikbaar zijn.

Veelzijdig en handig

De Forza 350 is de opvolger van de 300, maar Honda deed veel meer dan alleen maar meer cilinderinhoud en vermogen aan zijn populaire middenklasser geven. Hij werd op alle vlakken verbeterd. De sportieve GT-scooter geniet van een hogere topsnelheid en betere acceleratie dankzij een grotere motorinhoud. Het 'enhanced Smart Power+'-motorblok voldoet nu ook aan de EURO5-norm. Uiterlijke updates versterken het kwalitatieve gevoel en verbeteren de aerodynamica. Het elektronisch bedienbare windscherm krijgt 40 mm meer bewegingsruimte en een USB-oplaadpoort vergroot het gebruiksgemak. Optioneel verbind je de Forza 350 draadloos met jouw smartphone via het nieuwe Honda Smartphone Voice Control System.

Tekst gaat verder >>

Licht maar premium

Voor Honda is er geen enkele reden waarom een lichte motorscooter ook basic zou moeten zijn. Daarom werd de populaire Forza 125 op alle vlakken verbeterd voor 2021. De premium sports-GT Forza 125 scooter blijft in de spotlight dankzij updates die zowel het uiterlijk als de aerodynamica ten goede komen. Het elektronisch bediende windscherm krijgt 40 mm meer speling en in het handschoenenkastje vind je een handige USB-oplaadpoort terug. In het EURO5-compatibele eSP motorblok werd het Honda Selectable Torque Control (HSTC) geïntegreerd.