GOEDE VOORNEMENS


Een nieuw jaar betekent goede voornemens! Na een bizar 2020 kijken we positief vooruit met deze fangallery vol droombestemmingen voor komend jaar, waarin we hopelijk weer meer kunnen reizen. Want na onze oproep op onze Facebook-pagina werd één ding snel duidelijk: jullie staan te popelen om met jullie Honda weer de vrijheid tegemoet te rijden!

Het lijkt Roos Bähr leuk om op haar CB500X door het Sauerland te rijden. Ze laat dat er ook leuk uitzien, moeten we zeggen ;-)

Honda Kevin wil in 2021 maar één ding: "Terug de zon tegemoet rijden naar de Provence." Hij heeft daar dan ook de perfecte reisgezel voor.

Omdat Rob Derksen door gezondheidsredenen in 2020 niet heeft kunnen rijden, is hij voor 2021 al dik tevreden met een mooie rit door de Duitse Eiffel. We wensen je een gezond nieuw jaar toe, Rob!

Het goede voornemen van Raf De Hauwere heeft duidelijk te maken met zijn need for speed: "Hopelijk kan ik komende zomer nog eens naar het circuit van Mettet rijden om een dagje plezier te beleven," schrijft hij.

Van een jaar zoals 2020 ga je de dingen meer waarderen. Alex Andriessen hoeft niet ver weg; hij wil met zijn Monkey de Benelux verder ontdekken. Prima voornemen, Alex!

Of ‘droog blijven’ een goed voornemen is van Rik Vinckier, weten we niet. We weten wél dat hij graag met zijn Pan-European naar de Ardèche zou gaan.

Alex Dormont staat al bepakt en bezakt klaar, om zodra het weer kan te vertrekken met zijn Gold Wing.

Voor Elly Dupon-Blok maakt het niet uit waar ze naartoe gaat in 2021; ze hoopt gewoon dat alle mensen weer coronavrij kunnen genieten. Hear, hear, Ellen. Stay safe!

Een voornemen van Hubert Tholen is om op zijn volgende reis buiten de gebaande paden te rijden: "Zonder snelwegen naar Oostenrijk, de Dolomieten, Frankrijk, de Elzas en naar het Schwarzwald."

"Roemenië spreekt me erg aan," schrijft Werner de Graeve. De Twins zijn er in ieder geval klaar voor!

Met deze beeldschone Honda naar de zonnige Languedoc. Van Wim en Tanja Vandeneeckhaut Praet kan 2021 niet vroeg genoeg weer ‘normaal’ worden.

Zijn Facebook-naam doet geloven dat Belgiumbaron Belgium het liefst in de buurt blijft. Maar met zijn ‘mighty’ Bol d'Or 900FA zal dat geen straf zijn…

Met gierende banden wil Guy Robbroeckx met zijn Gold Wing vertrekken naar het Zwarte Woud.

Wow, wat een pareltje heeft Marc DeJaeghere! Voor 2021 zou hij zijn Africa Twin graag weer mee terug naar ‘het mooie Thailand’ nemen.

Dirk en Gerda Cornelis Meynckens zouden vorig jaar naar Noorwegen rijden, maar dat kon door corona niet doorgaan. Die reis staat nu voor komend jaar op de planning. De Honda’s staan gepoetst en wel te trappelen.

Deze foto is genomen in het Zwarte Woud, maar voor 2021 heeft Luc Gevaert o.a. Andorra en Tsjechië als goede reisvoornemen.

Een slag om de arm houden; dat zullen we allemaal nog wel even blijven doen. Erik Wiechers hoopt in september door Zuid-West USA te gaan toeren, maar houdt een alternatief achter de hand. Toeren op de Twin door Europa; een puik plan B!