Honda World

WELCOME TO THE HONDA FAMILY

Honda versterkt aanwezigheid in Nederland

Honda is verheugd zijn terugkeer naar Apeldoorn te kunnen aankondigen. Premium Motors, een belangrijke speler in de regio, wordt officieel Honda Motor dealer. Met heel wat expertise en sterke klantrelaties zal Premium Motors Honda helpen in zijn opmars in Nederland. In de komende jaren wil Honda zijn aanwezigheid verder versterken, met de opening van meerdere nieuwe verkooppunten. Met Premium Motors voegt Honda een waardevolle partner toe aan het mooie dealernetwerk: in slechts enkele weken tijd, sinds het begin van deze nieuwe samenwerking, is Premium Motor er met zijn passie en enthousiasme al in geslaagd zijn plaats te vinden in de grote Honda familie. Ontdek Premium Motors in Apeldoorn: bezoek de website.

HONDA MOTOR EXPERIENCE

App jij ‘m al?

De wereld van Honda motorfietsen in je handpalm; het kan! Met de Honda Motor Experience app kun je heel eenvoudig al onze modellen bekijken en jouw droom Honda configureren. Ook vind je er een uitgebreide accessoire catalogus, vette video’s en alle prijzen. Scan de QR-code en ontdek Honda op je smartphone!

SO WE RACE

Honda presenteert 2021 motorsportactiviteiten

‘Without racing there is no Honda.’ En dus racen we, ook weer in 2021. Voor het eerst in de geschiedenis presenteerde Honda zijn motorsportactiviteiten via een online event. In de veelbekeken video werd duidelijk hoe Honda de jacht op de titels gaat openen en zijn vele 2020-wereldtitels zal verdedigen. • In de MotoGP zullen Marc Marquez en Pol Espargaro aan het stuur van de RC213V strijden voor het Repsol Honda Team, terwijl Alex Marquez en Takaaki Nakagami aan de start zullen verschijnen voor het satellietteam. • Ricky Brabec zal zijn 2020 Dakar-titel verdedigen, samen met Monster Energy Honda team-leden Cornejo, Benavides en Barreda. • Nog een titelverdediger is Tim Gajser, die samen met Mitchell Evans in de MXGP zal aantreden en ook Toni Bou (voor het vijftiende seizoen samen met Takahisa Fujinami) zal als TrialGP-koning zijn troon veilig willen stellen. • In de World Superbike stappen Álvaro Bautista en Leon Haslam op de CBR1000RR-R Fireblade SP. Bekijk de volledige video en alle teamopstellingen hier.

NEE, JÍJ BEDANKT!

Honda Racing Thanks Day

Zoals zoveel afgelopen jaar, zag ook de jaarlijkse Honda Racing Thanks Day er heel anders uit. Waar vorig jaar de Honda coureurs en meer dan 17.000 fans zich verzamelden op de Twin Ring Motegi in Japan, had dit jaar een veelvoud van de Honda fans de mogelijkheid om overal ter wereld bij het event te zijn. Online dus, maar niet minder bijzonder! Honda coureurs die in het afgelopen jaar op de hoogste niveaus streden om de titels verschenen in online interviews, voerden de meest bijzondere tests uit, blikten terug op een roerig jaar en vooral… bedankten zij al hun fans voor hun onvoorwaardelijke steun.