Honda World

WARM WELKOM

Forza Promo Tour

Na alle beperkende coronamaatregelen mochten onze dealers onlangs de deuren van hun showrooms weer openen en dat lieten we ons geen twee keer zeggen. Met inachtneming van alle regels om de gezondheid van de gasten te kunnen waarborgen, startten we eind april met de Forza Promo Tour, die nog tot het einde van de zomer door de Benelux zal denderen. Wil jij ook je favoriete Forza bij de dealer ervaren? Maak dan nu je afspraak op de website!

PUNTJES OP DE i

Honda wint Red Dot Awards

Ere wie ere toekomt: de nieuwe Forza 750 is bekroond met een Red Dot Award 2021 in de categorie ‘Product Design’. De internationaal gerenommeerde onderscheidingen worden alleen toegekend aan producten van de hoogste kwaliteit die uitblinken in product-, merk- en communicatieontwerp. Was het vorig jaar de Honda CBR1000RR-R die er met de design award vandoor ging, ook dit jaar neemt Honda de hoofdprijs mee naar huis. De Forza 750 combineert volgens de vijftigkoppige jury van internationale experts elegante lijnen met sportieve prestaties en uitstekende veelzijdigheid. Ook Honda’s autodivisie had iets te vieren: de nieuwe Jazz- en Jazz Crosstar-modellen ontvingen een award, en werden erkend voor uitstekende balans tussen functionaliteit, ontwerp en veiligheid.

WARM WELKOM - PART II

DCT Promo Tour

De Honda dealer ontvangt je de komende maanden niet alleen graag om de Forza familie te ontdekken, ook om Honda’s unieke Dual Clutch Transmission te ervaren ben je bij hem aan het juiste adres. En we raden je écht aan om van de gelegenheid gebruik te maken: ervaring leert namelijk dat iedereen die de bijzondere technologie die schakelen overbodig maakt probeert, er ontzettend enthousiast over is. Weten wanneer de DCT Promo Tour bij jouw dealer is en direct een afspraak maken? Check de website voor alle info!

HOGE HONDA DOELEN

Inauguratiespeech Toshihiro Mibe

Als grootste motorproducent ter wereld heeft Honda altijd de verantwoordelijkheid genomen voorop te lopen als het gaat om duurzaamheid en klimaatvriendelijkheid. De nieuwe President en Representative Director van Honda Motor Co., Ltd. Toshihiro Mibe zet die ambitie voort, getuige zijn inaugurele speech. Honda zal vanaf 2040 alleen nog zero emission auto's en motoren leveren, zo meldde Mibe-san. Daarnaast zet Honda hoog in op veiligheid en heeft zich als doel gesteld dat er in 2050 wereldwijd nul verkeersslachtoffers zijn waarbij Honda motorfietsen en auto’s betrokken zijn. Ambitieuze plannen, waar Honda graag in investeert: de nieuwe president kondigde aan de komende zes jaar het duizelingwekkende bedrag van €38,5 miljard (5 trillion Yen) aan R&D uit te zullen geven.