Honda World

CRF450R verbeterd voor 2022

KAMPIOENSMOTOR

Na een grote evolutionaire sprong in 2021 krijgt de CRF450R verdere verbeteringen voor 2022. Belangrijkste aanpassingen zijn de nieuwe ECU-instellingen voor soepeler rijgedrag en de verbeterde demping en balans dankzij de herziene Showa-ophanging. Niet gesleuteld is er aan het frame: dat blijft ongewijzigd en is exact hetzelfde frame als van de CRF450RW waarmee Tim Gajser in 2019 en 2020 MXGP wereldkampioen werd. Een succesnummer dus! Check onze website voor meer over de 2022 CRF450R.

SUPER JUST GOT BETTER

2022 updates voor Super Cub

Er rolden er wereldwijd al meer dan 100 miljoen de showroom uit in de afgelopen 63 jaar en daarmee is de Honda Super Cub de tweewieler met het meest roemrijke verleden. Maar de coole 125cc is ook meer dan klaar voor de toekomst. Nadat hij in 2018 een succesvolle terugkeer maakte, wordt de Cup voor 2022 verder verbeterd: krachtiger EURO5-compatibel blok, nieuwe ophangingsinstellingen voor beter rijcomfort en een standaard gemonteerd passagierszadel en -voetsteunen. De bekende klassieke styling in combinatie met een opvallend nieuw kleurenschema geven de Super Cub het beste van twee werelden. Kijk hier voor meer info over de 2022 Super Cub of kijk de video.

EUROPESE VERJAARDAG

60 jaar Honda in Europa

Een bijzonder jubileum voor Honda dit jaar: het Japanse merk is 60 jaar gevestigd in Europa. Op 10 juni 1961 opende Honda hier zijn eerste dochteronderneming: European Honda GmbH in het toenmalige West-Duitsland. Een jaar later volgde de eerste fabriek in Aalst. Sinds die eerste stappen heeft Honda zijn productie, verkoop, logistiek en R&D-activiteiten door heel Europa aanzienlijk uitgebreid. We zijn trots op wat het merk de afgelopen 60 jaar heeft bereikt en kijken uit naar nog meer successen in de toekomst.

ALLERLAATSTE KANS

DCT Promo Tour

Komende tijd heb je nog een paar kansen om Honda’s unieke Dual Clutch Transmission te ervaren tijdens de DCT Promo Tour. We raden je écht aan om van de gelegenheid gebruik te maken: ervaring leert namelijk dat iedereen die de bijzondere schakeltechnologie probeert, er ontzettend enthousiast over is. Maak hier direct je afspraak!

HONDA RC30 FOREVER

Om de legendarische VFR750R, also known as RC30, op de weg te houden en op verzoek van internationale eigenarenclubs, werd het RC30 Forever-onderdelenprogramma vorig jaar in Japan gelanceerd. 150 originele onderdelen voor blok, frame, carrosserie en elektronica werden met behulp van nieuwe mallen geproduceerd. En goed nieuws voor Europese eigenaren: het onderdelenprogramma komt ook naar Europa! Via het internationale dealernetwerk zijn de onderdelen te bestellen; de Honda dealer vertelt je er graag meer over. Verderop in dit magazine lees je meer over RC30 Forever en de geschiedenis van de legendarische sportmotor.

THE MONKEY RETURNS

Modelupdate voor 2022

Zijn terugkeer in 2018 werd met veel enthousiasme ontvangen en voor 2022 wordt onze 125cc met de hoogste funfactor nog verder verbeterd. Belangrijkste aanpassingen zijn de gloednieuwe luchtgekoelde motor, vijfversnellingsbak en EURO5-conformiteit. Tweetraps veren voor de dubbele achterschokbrekers maken de rit soepel en een stalen bagagedrager is verkrijgbaar als officieel accessoire. Voeg daar de lekkere nieuwe kleur Pearl Glittering Blue aan toe en de iconische Monkey - geboren in 1961 - is nu al klaar voor 2022! Ontdek alle tech specs van de 2022 Monkey op onze website en check de video!

KIES JE CUSTOM

Honda verkiezing

Op www.hondacustoms.com zijn we op zoek naar de beste custom CB650R. Tien Europese Honda dealers ontwierpen hun interpretatie van de middenklasse Neo Sports Café en we nodigen jou uit om op je favoriet te stemmen. Nadat je je stem hebt uitgebracht, kun je jouw keuze als wallpaper voor je computer en telefoon downloaden. Alle stemmen worden verzameld en de winnaar wordt eind augustus bekendgemaakt.

LAATSTE KANS

Forza Promo Tour

Nadat de Forza Promo Tour de afgelopen maanden door heel de Benelux denderde, zijn er tot en met half september nog een aantal Honda dealers in België die je graag verwelkomen om de Forza familie te ervaren. Het is dé kans om vrijblijvend een proefrit te maken op jouw droomscooter. Met de Forza 125, 350 en 750 is er voor elk wat wils. Op de website zie je waar de Forza Promo Tour de komende tijd halthoudt en maak je eenvoudig je afspraak!