Honda World

CRF450R verbeterd voor 2022

KAMPIOENSMOTOR

Na een grote evolutionaire sprong in 2021 krijgt de CRF450R verdere verbeteringen voor 2022. Belangrijkste aanpassingen zijn de nieuwe ECU-instellingen voor soepeler rijgedrag en de verbeterde demping en balans dankzij de herziene Showa-ophanging. Niet gesleuteld is er aan het frame: dat blijft ongewijzigd en is exact hetzelfde frame als van de CRF450RW waarmee Tim Gajser in 2019 en 2020 MXGP wereldkampioen werd. Een succesnummer dus! Check onze website voor meer over de 2022 CRF450R.

SUPER JUST GOT BETTER

2022 updates voor Super Cub

Er rolden er wereldwijd al meer dan 100 miljoen de showroom uit in de afgelopen 63 jaar en daarmee is de Honda Super Cub de tweewieler met het meest roemrijke verleden. Maar de kekke 125cc is ook meer dan klaar voor de toekomst. Nadat hij in 2018 een succesvolle terugkeer maakte, wordt de Cup voor 2022 verder verbeterd: krachtiger EURO5-compatibel blok, nieuwe ophangingsinstellingen voor beter rijcomfort en een standaard gemonteerd passagierszadel en -voetsteunen. De bekende klassieke styling in combinatie met een opvallend nieuw kleurenschema geven de Super Cub het beste van twee werelden. Kijk hier voor meer info over de 2022 Super Cub of kijk de video.

EUROPESE VERJAARDAG

60 jaar Honda in Europa

Een bijzonder jubileum voor Honda dit jaar: het Japanse merk is 60 jaar gevestigd in Europa. Op 10 juni 1961 opende Honda hier zijn eerste dochteronderneming: European Honda GmbH in het toenmalige West-Duitsland. Een jaar later volgde de eerste fabriek in het Belgische Aalst. Sinds die eerste stappen heeft Honda zijn productie, verkoop, logistiek en R&D-activiteiten door heel Europa aanzienlijk uitgebreid. We zijn trots op wat het merk de afgelopen 60 jaar heeft bereikt en kijken uit naar nog meer successen in de toekomst.

LAATSTE KANS

DCT Promo Tour

Nadat de DCT Promo Tour de afgelopen maanden door heel de Benelux denderde, is er tot en met half september nog een aantal Honda dealers in Nederland die je graag verwelkomen om Honda’s unieke Dual Clutch Transmission te ervaren. En we raden je écht aan om van de gelegenheid gebruik te maken: ervaring leert namelijk dat iedereen die de bijzondere schakeltechnologie probeert, er ontzettend enthousiast over is. Weten wanneer de DCT Promo Tour bij jouw dealer is en direct een afspraak maken? Check de website voor alle info!

HONDA RC30 FOREVER

Om de legendarische VFR750R, also known as RC30, op de weg te houden en op verzoek van internationale eigenarenclubs, werd het RC30 Forever-onderdelenprogramma vorig jaar in Japan gelanceerd. 150 originele onderdelen voor blok, frame, carrosserie en elektronica werden met behulp van nieuwe mallen geproduceerd. En goed nieuws voor Europese eigenaren: het onderdelenprogramma komt ook naar Europa! Via het internationale dealernetwerk zijn de onderdelen te bestellen; de Honda dealer vertelt je er graag meer over. Verderop in dit magazine lees je meer over RC30 Forever en de geschiedenis van de legendarische sportmotor.

THE MONKEY RETURNS

Modelupdate voor 2022

Zijn terugkeer in 2018 werd met veel enthousiasme ontvangen en voor 2022 wordt onze 125cc met de hoogste funfactor nog verder verbeterd. Belangrijkste aanpassingen zijn de gloednieuwe luchtgekoelde motor, vijfversnellingsbak en EURO5-conformiteit. Tweetraps veren voor de dubbele achterschokbrekers maken de rit soepel en een stalen bagagedrager is verkrijgbaar als officieel accessoire. Voeg daar de lekkere nieuwe kleur Pearl Glittering Blue aan toe en de iconische Monkey - geboren in 1961 - is nu al klaar voor 2022! Ontdek alle tech specs van de 2022 Monkey op onze website en check de video!

KIES JE CUSTOM

Honda verkiezing

Op www.hondacustoms.com zijn we op zoek naar de beste custom CB650R. Tien Europese Honda dealers ontwierpen hun interpretatie van de middenklasse Neo Sports Café en we nodigen jou uit om op je favoriet te stemmen. Nadat je je stem hebt uitgebracht, kun je jouw keuze als wallpaper voor je computer en telefoon downloaden. Alle stemmen worden verzameld en de winnaar wordt eind augustus bekendgemaakt.

DE KEUZE IS AAN JOU

Honda 3-Options financiering

Dankzij Honda Financial Services kun je met een gerust hart jouw droom Honda financieren. En naast de standaard ‘huurkoop’ en ‘huurkoop met slottermijn’, bieden we nu ook de mogelijkheid van Honda 3-Options aan. Daarbij heb je aan het einde van het contract drie keuzes: je ruilt je motor in voor een nieuwe, je houdt de motor en betaalt de slottermijn of je geeft de motor terug aan de dealer. In het laatste geval neemt de dealer de motor van je over voor de vooraf bepaalde restwaarde. De keuze is aan jou! Kijk hier voor meer informatie of vraag ernaar bij de Honda dealer.