Honda Adventure Roads 2022


HET EINDELOZE AVONTUUR

Na onvergetelijke motorreizen naar het uiterste noorden van Europa en naar het zuidelijkste puntje van Afrika, gaat Honda Adventure Roads in juni 2022 weer op weg. Dit keer naar het land van vuur en ijs…

Bestemming is IJsland, met de mooiste landschappen en de meest uitdagende terreinen. Het perfecte decor dus voor Honda Adventure Roads. Deze unieke elfdaagse beleving is door Honda in het leven geroepen om Europese eigenaren van Honda Africa Twins de veelzijdigheid van de CRF1100L te laten ervaren op de vele verschillende ondergronden waarop hij zich thuis voelt. De complete line-up van Twins wordt ter beschikking gesteld, van de Adventure Sports uitgerust met een volledig elektronische ophanging tot de standaard, door rally geïnspireerde Africa Twin. Een mobiele garage met reserveonderdelen en een team van Honda technici reist met de groep mee.

REIS VAN JE LEVEN

Naast technische ondersteuning er is ook begeleiding vanuit Honda Racing Corporation. Onder leiding van professionele rallyrijders ontdekken deelnemers alle potentieel van de Africa Twin en verbeteren zij hun offroadskills. De organisatie is er alles aan gelegen om iedereen ten volle te kunnen laten genieten - van de motoren, de fantastische omgeving, nieuwe culturen en de kameraadschap die onvermijdelijk ontstaat tijdens zo’n onvergetelijke reis. Honda Adventure Roads 2022 in IJsland: 1.854 motorkilometers langs vulkanen, bergpassen, watervallen, lavavelden, gletsjers en warmtebronnen. Wat kan een mens zich meer wensen…?

Honda Adventure Roads 2022 vindt plaats van 24 juni t/m 4 juli 2022 en is inmiddels volledig volzet. Registreer je interesse om op de hoogte te blijven van toekomstige events!