Honda World

VALLEN & OPSTAAN

Marquez blijft vechten

Na drie armoperaties en een diep dal van negen maanden weet achtvoudig wereldkampioen Marc Marquez op de Duitse Sachsenring in juni eindelijk zijn kansen te keren. Het is zijn eerste overwinning in 581 dagen, die er niet alleen voor zorgt dat de Spaanse coureur ongeslagen blijft op de Sachsenring, maar die ook het begin van betere tijden in lijkt te luiden. Na een tweede plaats in Aragón, Spanje in september, volgen in oktober twee overwinningen: in de VS en in Italië, waar hij samen met Pol Espargaró namens Honda zelfs de eerste twee treden van het podium bekleedt. De klim terug naar de top is ingezet, maar kent niet alleen maar pieken. Bij een val tijdens de voorbereiding op de GP van de Algarve loopt Marquez een hersenschudding op, waardoor hij de twee laatste races van het seizoen moet missen. Niettemin mag de zwaarbevochten comeback van de King of the Ring gevierd worden. Dat zie je in de prachtige heldenfilm ‘A journey of 581 days – The remarkable recovery of Marc Marquez’. Bekijk ‘m hier.

WINNAAR!

Honda winacties

In ieder Honda Motor Magazine verloten we unieke Honda items en dat heeft in de lange geschiedenis van ons magazine (bijna 7 jaar!) al vele winnaars opgeleverd. We vragen hen altijd om een leuke foto met de prijs, maar daar geeft niet iedereen gehoor aan. No hard feelings, maar juist daarom is het extra tof wanneer we wél een foto krijgen. Deze is van Bas van der Wal, een van de winnaars van de Honda Bluetooth speakers. Bedankt voor het insturen, Bas! In deze editie mogen we een Honda zitcube verloten! Kijk snel op de actiepagina. En mocht je nou winnen, stuur dan ook even zo’n leuke foto ;-)

ZELF TESTEN

CRF250R en CRF450R

Wat is een betere manier om de prestaties van een crossmotor te testen dan in zijn natuurlijke habitat? Op 13 september jl. konden motocrossfanaten die op zoek zijn naar de perfecte machine de nieuwe CRF250R en CRF450R uitgebreid testen op het geduchte circuit van Lommel. Mede dankzij het vriendelijke zomerweer werd het een geslaagde Honda dag, met technische ondersteuning en uitleg van oud crosser Jacky Martens. Menig MX-liefhebber werd overtuigd door de superioriteit van de Honda’s en waande zich Tim Gajser voor een dag. De redactie van Honda Motor Magazine heeft de CRF250R overigens zelf ook uitgebreid getest. Lees onze bevindingen hier.

ZORGELOOS RIJDEN

Honda Finance

Geef je dromen de vrije loop: dankzij Honda Finance kun je met een gerust hart jouw motor financieren. Het is van toepassing op bijna het hele assortiment, in alle mogelijke configuraties. En zonder administratieve vertragingen dankzij één aanspreekpunt, de Honda dealer. Kies de terugbetalingsmethode die het best bij jouw behoeften past, met behoud van flexibiliteit aan het einde van het contract.

Klassieke financiering, een ballonkrediet, en leasing of financiële renting? Honda Finance biedt je al deze mogelijkheden om je toegang te geven tot een zo breed mogelijk scala aan financiële producten, of je nu een particulier bent of een zelfstandige. Snel weten welke financiering het beste bij jou past? Check de Honda Finance Simulator!