MODELOVERZICHT

Klaar voor 2022

Honda blijft ook in 2022 het breedste en kwalitatief meest hoogstaande gamma aanbieden aan zijn klanten. Van 125 tot 1.800 cc, van scooter tot adventure motor en van betaalbaar tot zeer exclusief. Honda is als grootste motorfabrikant ter wereld de enige die een dergelijk breed aanbod heeft en bovendien wordt het gamma ook nog eens gekenmerkt door nooit geëvenaarde kwaliteit. Dat stelt Honda meteen ook in staat om als enige motormerk 5 jaar garantie op zijn motoren te bieden. Het volledige aanbod vind je op de website; hieronder een overzicht van de belangrijkste nieuwe modellen voor 2022..

Tourer

NT1100

Lange veerwegen, een vederlicht stuurgedrag en de krachtige tweecilinder uit onze Africa Twin. Aangevuld met een comfortabel GT-ontwerp voor zowel rijder als passagier en met de nieuwste rijtechnologie aan boord, is onze NT1100 de perfecte motor om eropuit te trekken. Opzadelen en wegwezen was nooit eerder zo leuk.

Gold Wing Tour

Ongekende luxe, een waanzinnig potente zescilinder boxer en uitgebreide bagagemogelijkheden - de Gold Wing Tour is gebouwd voor zoveel meer dan het doordeweekse dagtripje. Als passagier zetel je als een koning, terwijl ook de zit van de bestuurder bekleed wordt met de fijnste materialen op de markt. Een prachtige nieuwe kleur voor 2022 maakt het plaatje af en tilt motortouren naar een volgend niveau.

Gold Wing

De Gold Wing wordt voor 2022 in weelderige nieuwe kleuren gedoopt, die de wereld rondom je weerspiegelen terwijl je er doorheen rijdt. En waar je reis je ook heen leidt, blijf je steevast verbonden met de rest van de wereld. Dankzij connectiviteit met Apple Carplay™ of Android Auto™ en Bluetooth® heb je toegang tot smartphonefuncties, weergegeven op het brede TFT-scherm. Niet twijfelen, rijden maar.

Supersport

Fireblade SP 30th Anniversary

De originele FireBlade inspireerde een volledig nieuwe generatie sportmotorrijders. Drie decennia later vieren we die grondlegger van een heel nieuw segment motoren. Onze CBR1000RR-R Fireblade SP 30th Anniversary brengt een nostalgische hulde aan de originele CBR900RR, maar is onderhuids zo bijdetijds als maar kan. Bestel ‘m nu het nog kan - deze jongen wordt enkel in een gelimiteerde reeks geproduceerd…

CBR1000RR-R Fireblade

Succes - en falen - op het circuit is brandstof voor het verlangen om beter te doen. Die uitdaging gingen we aan vanaf het moment dat we begonnen met racen. De Fireblade en het concept van complete controle zijn het resultaat van die beproeving. Ben je klaar voor de nieuwe, scherpere 2022 CBR1000RR-R Fireblade?

CBR1000RR-R Fireblade SP

Als je altijd al gedroomd hebt om zelf van de MotoGP te proeven, dan is onze zopas geüpdatete CBR1000RR-R Fireblade SP exact wat je nodig hebt. Het ultieme wapen voor circuitdagen met onversneden race-DNA in de aderen, als rechtstreekse afstammeling van onze legendarische RC213V. Loepzuivere MotoGP-technologie, van het motorblok, over het chassis tot de aerodynamica. Voor complete controle op het allerhoogste niveau.

CBR650R

De CBR650R ademt circuit, maar is evenzeer in z’n sas op jouw favoriete weg. De combinatie van een krachtige viercilinder, racerijpe aerodynamica en een hoogwaardige ophanging maken hem de ideale compagnon voor het snellere werk. De brute soundtrack uit de uitlaat doet de adrenaline al pompen nog voor je de eerste apex aantikt. Voor 2022 verkrijgbaar in enkele nagelnieuwe kleurstellingen.

CBR500R

De CBR500R is dan wel een A2-motor - maar ook een CBR tot in het diepste van z’n vezels, met scherpe, agressieve lijnen met unieke aerodynamische winglets, een krachtige tweecilindermotor, een volledig vernieuwde Showa-ophanging en nieuwe Nissin-remmen. Als je klaar bent voor echte raceprestaties, dan begint de adrenalinestoot hier.

ADV

ADV350

Start met de beste scootertechnologie, voeg een grote scheut X-ADV toe en het eindresultaat is iets compleet nieuws - de ADV350. Een motorscooter met een pak features, gebouwd met een krachtig motorblok en uitgerust met alle snufjes voor moeiteloos stadsverkeer. De lange veerwegen, ruime grondspeling en banden met noppenprofiel loodsen je zonder problemen over onverharde wegen. Dus wat de dag je ook brengt, de ADV350 brengt je er heen.

X-ADV

Wanneer je de drang voelt om het avontuur op te zoeken, dan neem je gewoon de eerstvolgende afrit. Want onze baanbrekende crossover-scooter - onze SUV op twee wielen - laat het asfalt probleemloos achter zich. De X-ADV heeft voor 2022 zo mogelijk nog meer geavanceerde technologie aan boord, van het Honda Smartphone Voice Control-systeem met connectiviteit en ruimere bagagemogelijkheden, tot een hoger vermogen en een hogere toerenlimiet uit z’n 745cc twin. Nieuwe carrosserie, een lichter frame en een hertekend zadel maken het plaatje af.

CUSTOM

CMX1100 Rebel

Voel en hoor de roffel van de dikke twin weerkaatsen tegen de stadsmuren en je zal een glimlach amper kunnen onderdrukken. De CMX1100 Rebel is een onvervalste straatmotor. Zonder franjes combineert hij de 'bobber'-stijl met de dikke ballonbanden van weleer met spannende ontwerpdetails en -features van vandaag. Eentje die je middels de uitgebreide accessoirecatalogus helemaal naar je hand kan zetten.

CMX500 Rebel

Retro is één ding. Maar dit is de Rebel: een motor in volledig uitgeklede ‘Bobber’-stijl voor A2-rijbewijshouders, die authentieke en traditionele looks verweeft met de nieuwste technologie. Eentje voor wie genoeg heeft van de eenheidsworst, voor rijders die liever hun eigen pad uitkiezen. Waar wacht je nog op?

STREET

CB650R

Het is moeilijk om niet verliefd te worden op de CB650R als je ‘m voor het eerst ziet en hoort. Van het strakke retro-minimalisme in het design, tot de brute sound dat deze Neo Sports Café te berde brengt… Dit is de straatmotor die je hebben moet. Vanaf 2022 te krijgen in enkele nieuwe jasjes, met bijgewerkte zijpanelen en een strakkere nummerplaathouder.

CB500F

Motorrijden in z’n meest pure vorm, da’s sinds jaar en dag de opzet van de naakte CB500F. Tel daar in 2022 nieuwe graphics, een volledig nieuwe Showa voorvork, lichtgewicht wielen en dito swingarm bij op, en je bent meer dan klaar om de straten van de stad aan te vallen. Klaar? Af!

Adventure

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

Lange avonturen zijn onze Africa Twin Adventure Sports op het lijf geschreven. Met een flink ruimere benzinetank dan zijn op rally beluste broertje, nieuwe kleurstellingen en een hele rits comfortupdates aan boord, is deze jongen klaar voor elke wereldreis. Schakel snel je mobieltje uit en vertrouw op je intuïtie. Dit is reizen in zijn meest pure vorm.

CRF1100L Africa Twin

Onze Africa Twin is klaar voor elk avontuur dat op zijn pad komt. Van eindeloze asfaltkilometers tot een rit ernaast, de CRF1100L worstelt zich door elk terrein. Nieuwe kleurtjes en dito graphics zetten zijn winnaarsmentaliteit nog even extra in de verf. Eén twist aan het gas en je waant je in de Dakar Rally.

CB500X

Dit is het moment waarvan je hebt gedroomd: hoog tijd om er met de CB500X op uit te trekken. Zijn stoere adventure-uitstraling en knappe nieuwe kleurtjes passen perfect bij de volledig nieuwe Showa-ophanging en kwalitatieve remmen. Samen met z’n krachtige maar A2-compatibele tweecilinder en een verrassend scherpe prijs is dit het perfecte pakket voor de jonge avonturier.

Scooter

Forza 350

Met zijn indrukwekkende ontwerp maakt deze verfijnde, strakke motorscooter mooie sier waar hij ook komt. Een vernieuwd, verstelbaar windscherm en een volledig vernieuwd instrumentenpaneel met Honda Smartphone Voice Control System tillen de Forza 350 naar een volledig nieuw niveau.

Forza 125

Onze Forza 125 is een sportieve GT-scooter met geavanceerde technologie, gebruiksgemak en comfort. Voor 2022 verfijnden we onder meer zijn looks, werd de aerodynamica aangescherpt, is het verstelbare windscherm geoptimaliseerd, waakt HSTC over de tractie op het achterwiel en krijg je een USB-C aansluiting om je mobieltje steeds op te kunnen laden.

SH350i

De SH350i belichaamt onze ultieme SH. Het strakke koetswerk slingert zich om het stalen buizenframe en ondersteunt de handige, praktische vlakke vloer die alle SH-modellen kenmerkt. Voor 2022 kreeg alle verlichting, ook de richtingaanwijzers, een upgrade naar heldere ledverlichting, en ook het LCD-dashboard is nieuw.

SH150i

Moderne mobiliteit en een enorme portie plezier. Blijf de massa voor met de soepele, sportieve SH150i. Voor 2022 krijgt onze SH onder meer sleutelloze bediening, een krachtiger en zuiniger viertakt eSP+ motor met HSTC, een USB-laadpoort, nieuwe achterophanging, een nieuw dashboard en nagelnieuwe ledverlichting rondom.

125CC

MONKEY

Als je voor het eerst een Monkey ziet, dan kan je je glimlach amper onderdrukken. Als je ‘m voor het eerst rijdt, dan is een enorme grijns gegarandeerd. Monkey is een gevoel, vrijheid op twee wielen. Onder zijn knappe pels krijgt de Monkey een pak updates mee: een nagelnieuwe, luchtgekoelde, Euro5-gekeurde 125 cc, een vijfbak en een nagelnieuwe kleurstelling lanceren ‘m helemaal in 2022.

Super Cub 125

Zestig jaar en 100 miljoen verkochte exemplaren: de meest verkochte motorscooter ter wereld word je niet zomaar. Naar goede gewoonte is de Super Cub C125 opgebouwd rond de rijder. Een volledig nieuw, Euro5-gekeurd motorblok met benzine-injectie drijft de Super Cub 125 aan. Volledige ledverlichting, sleutelloze bediening en een verbeterde ophanging zorgen anno 2022 voor een premium touch.

MSX125

Compact, maar toch uitgerust als een ‘échte’ motor - de succesformule die wereldwijd een hele nieuwe generatie jongeren aan het rijden heeft gekregen. De MSX125 krijgt voor 2022 een gedurfde nieuwe kleurstelling, een extra versnelling en een vers shot vermogen. Onze definitie van grootsheid in een kleine verpakking.

CB125F

Ongecompliceerd rijden, da’s sinds jaar en dag de opzet van deze motor. Honda herontwierp de CB125F van onder tot boven rond een superefficiënte eSP-motor en een snaarstrak chassis - tot een agressievere styling toe. Het resultaat is een veel lichtere en veel zuinigere motorfiets die nog steeds garant staat als ideale partner in het stadsverkeer.