Honda World

TRUE COLORS OF ADVENTURE

Nieuwe kleuren Africa Twin

Honda’s populaire touringmodellen CRF1100L Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports behouden voor 2023 hun ijzersterke pakketten, maar trekken wel een nieuwe jas aan. Voor de stoere, wendbare Africa Twin zijn er updates voor twee van de drie beschikbare lakkleuren: een full-stealth Black Metallic-versie en een nieuwe Glint Wave Blue Metallic Tricolour. De Grand Prix Red-kleurstelling blijft komend modeljaar ongewijzigd leverbaar. Wat betreft de Africa Twin Adventure Sports zal voor 2023 een opvallende, eigentijdse Mat Gray-kleurstelling beschikbaar zijn om deze luxe touravonturier nog verder van zijn concurrentie te onderscheiden. De Pearl Glare White Tricolour-versie met goudkleurige wielen blijft volgend jaar ook leverbaar.

KLEURRIJK 2023

Nieuw palet

Vier van Honda's populairste Europese modellen, de X-ADV, NC750X, Forza 750 en NT1100 krijgen allemaal spannende nieuwe kleurupdates voor 2023. Het palet op een rij: Nieuwe X-ADV Special Edition kleur: Shasta White met 'Big Logo' graphics update. NC750X verkrijgbaar in de nieuwe kleuren Mat Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Gray en Candy Chromosphere Red. • Nieuwe Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White en Iridium Gray Metallic voor de met Red Dot bekroonde Forza 750. • De NT1100 is leverbaar in nieuw Gunmetal Black Metallic.

YEAH BABY!

2023 CRF50, CRF110 en CRF125

Ook voor de (aller)jongste motorliefhebbers heeft Honda heel wat nieuws in petto. Zo krijgen de CRF50F, CRF110F en CRF125F grafische updates met gedurfde graphics om ze in lijn te brengen met hun grotere broers CRF250R en CRF450R. • De kleine CRF50F is de beste keuze om jonge kinderen kennis te laten maken met motorrijden. Zo heeft de betrouwbare 49cc-viertaktmotor een automatische koppeling voor het ultieme rijgemak. 10-inch wielen en een lage zadelhoogte zorgen voor het nodige vertrouwen.

• Eenmaal dat vertrouwen gevonden, is de volgende stap de CRF110F. Met zijn telescopische voorvork met 9,9 cm veerweg en enkele achterschokdemper kan deze kleine motorfiets de grote hobbels in en naast de weg makkelijk aan. Met zijn lage zadelhoogte, stalen dubbel wiegframe en verstevigde achterbrug is er een uitstekende balans tussen stijfheid en comfort.

• ­­­­­De CRF125F is de perfecte springplank voor jonge rijders naar grotere, meer wedstrijdgerichte machines. Hij is leverbaar in een standaarduitvoering en een 'Big Wheel'-versie voor grotere rijders.

APP JIJ ‘M AL?

Honda Motorcycles Europe app

De wereld van Honda motorfietsen in je handpalm; het kan! Met de Honda Motorcycles Europe app kun je heel eenvoudig al onze modellen bekijken, jouw droom Honda configureren en check je met de AR-functie gelijk hoe hij eruitziet op je oprit. Ook vind je er een uitgebreide accessoire catalogus, vette video’s en alle prijzen. Scan de QR-code en ontdek Honda op je smartphone!

AND THE WINNER IS…

Rebel Custom competitie

De Italiaanse bouwers van Motocicli Audaci kronen zich met hun creatie Maanboard tot de winnaars van de 2022 Honda Rebel Customs wedstrijd. De creatievelingen uit Sardinië namen de CMX500 Rebel als startpunt en lieten zich inspireren door de Sand Racers uit de jaren dertig van de vorige eeuw, met deze knappe custom als resultaat. Meer dan 8.000 mensen stemden op hun favoriet via de Honda Customs website, waar alle deelnemende motoren nog steeds te bewonderen zijn. De top drie customs zijn allemaal gebaseerd op de CMX500 Rebel. Sinds zijn introductie in 2017 is de motor buitengewoon populair in heel Europa; het was de bestverkochte custom motorfiets in 2021 en blijft tot nu toe in 2022 bovenaan de lijst staan. Zowel de 500 als de 1100 cc Rebels bieden een aantrekkelijk platform voor customizers van elk niveau.

GREEN FUTURE

CO2-neutraliteit voor Honda motorfietsen

Honda streeft ernaar om in 2050 CO2-neutraliteit te realiseren in alle producten en bedrijfsactiviteiten, en zal dit ook voor motorfietsen stapsgewijs gaan realiseren. Doel is om uiteindelijk in de jaren 2040 CO2-neutraliteit te realiseren in alle motorfietsproducten door middel van elektrificatie en andere initiatieven.

Meer weten? Lees hier verder!

ZORGELOOS RIJDEN

Honda Financial Services

Geef je dromen de vrije loop: dankzij Honda Financial Services kun je met een gerust hart jouw tweewieler financieren. Het is van toepassing op het hele assortiment, in alle mogelijke configuraties. En zonder administratieve vertragingen dankzij één aanspreekpunt, de Honda dealer. Kies de terugbetalingsmethode die het best bij jouw behoeften past, met behoud van flexibiliteit aan het einde van het contract. Klassieke financiering, een ballonkrediet, en leasing of financiële renting? Honda Financial Services biedt je al deze mogelijkheden om je toegang te geven tot een zo breed mogelijk scala aan financiële producten, of je nu een particulier bent of een zelfstandige. Kijk hier voor meer informatie.

NÓG MEER ZEKERHEID

Verlengde Honda garantie

Als je overtuigd bent van de kwaliteit van je producten, kun je best je toch al uitstekende garantie van twee jaar verlengen met nog eens drie jaar! Dat is precies wat Honda standaard doet op al zijn nieuwe motoren. Als eerste merk op de markt biedt Honda vijf jaar garantie plus pechhulp op het volledige aanbod. De garantie is overdraagbaar, wat betekent dat deze de verschillende eigenaren gedurende de eerste vijf jaar zal volgen. Kijk op onze website voor meer informatie!